BBQ voor medewerkers van "het hoge Noorden".

Leek (Groningen), 30 juni 2014 Vrijdag 18 juli vanaf einde middag is het weer zover: de jaarlijks terugkerende SRS BBQ in Bergambacht, een grootse happening!

BBQ voor medewerkers van "het hoge Noorden".

Een samenkomst die is uitgegroeid tot een paar honderd mensen vanuit een geweldige mengelmoes van verschillende achtergronden en culturen. Nieuwe mensen leren anderen kennen en vele oude bekenden die elkaar de hand schudden en veel te bespreken hebben.

Vanwege de vele plaatsen in het land waar onze medewerkers actief zijn, is er dit jaar voor het eerst gekozen om de BBQ op twee locaties te organiseren. De afgelopen jaren vond deze traditiegetrouw alleen plaats in Bergambacht, maar zaterdag j.l. hebben wij ook een BBQ georganiseerd in Leek (Groningen). “Het is een succes geworden, waar onze SRS-medewerkers erg van hebben genoten”, aldus intercedent Noord-Nederland Pieter de Vries. “SRS Personeel wil haar waardering over brengen op haar medewerkers en een activiteit op het sociale vlak draagt daar prima aan bij.”

Er zijn meerdere gezellige informele bijeenkomsten per jaar om het onderlinge contact tussen zowel de collega’s op de werkvloer als van kantoor te optimaliseren. En samen gezellig een hapje en een drankje doen is daar een goed voorbeeld van.

Pieter: “Afgelopen week kreeg ik van één van mijn grootste opdrachtgevers het compliment dat de SRS-medewerkers gemotiveerder zijn dan andere flexkrachten. Dat is natuurlijk geweldig en daar doen we het allemaal voor!”

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht