Even voorstellen: Nieuwe collega Renata Eikelenboom

Bergambacht, 1 september 2015 Een nieuwe job, bij een nieuw bedrijf. Nieuwe collega’s en nieuwe klanten. Onze ‘jongste’ collega Renata stelt zich graag aan u voor.

Even voorstellen: Nieuwe collega Renata Eikelenboom

Mijn naam is Renata-Ariena Eikelenboom, 30 jaar en woonachtig in Schoonhoven. Na mijn MBO studies schoonheidsspecialiste, medische pedicure en bejaardenzorg ben ik via een receptioniste functie bij de gemeente Lopik als backoffice medewerkster en later als hoofd rolcontainers terecht gekomen bij een gerenommeerd bedrijf in afval en recycling.

Via een vriend, die mij wees op een plannersfunctie, ben ik in contact getreden met SRS Personeel. Ik heb de nodige ervaring als planner opgedaan in mijn vorige functie. De vele contacten met mensen en het gevraagde organisatietalent trokken mij aan. Het geeft mij voldoening als ik opdrachtgevers kan helpen door het vinden van goed personeel en de bijbehorende organisatie en planning daar om heen.

Sinds 1 september ben ik in dienst bij SRS als Planner Personeel, Vervoer & Huisvesting. Als aanvulling op het team om zo onze klanten nog beter te kunnen bedienen. SRS is een organisatie waar de klant écht centraal staat, daarnaast is alles goed geregeld voor haar opdrachtgevers en medewerkers. De open sfeer en directheid onder elkaar maakten het dat ik me direct thuis voelde, erg belangrijk voor mij in een werkomgeving.

Naast mijn werk ben ik graag bezig met koken, schilderen en de inrichting van m’n huis. Daarnaast heb ik een gezellig sociaal leven en sport ik erg graag.

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht