“Groenseizoen al vroeger dan anders in volle gang!”

9 april 2015

“Groenseizoen al vroeger dan anders in volle gang!”

De temperatuur in het eerste kwartaal van dit jaar was gemiddeld lager dan in de eerste drie maanden van 2014. Maar nu de thermometer weer een stijgende lijn laat zien komt de vraag naar ervaren groenpersoneel gestaag op gang.

Relatiemanagers bij SRS Personeel John Snoep en Fop Gouman staan aan de vooravond van al weer een nieuw groeiseizoen. John opent: “De voorbereidingen op het seizoen voor de groenvoorziening zijn achter de rug. Alle relaties zijn ons weer trouw gebleven en er zijn heel wat nieuwe opdrachtgevers bij gekomen. Het seizoen is ondanks de lage temperaturen in de afgelopen periode toch al vroeg begonnen voor ons, we zitten er nu al weer middenin!”

SRS Personeel werft, selecteert en bemiddelt zowel flexibel als vast personeel voor onder andere de groenvoorziening. Zo levert SRS vakbekwame Nederlandse voormannen, groenvoorzieners en hoveniers. Naast het werven van personeel in Nederland, heeft SRS een eigen vestiging in Hongarije en twee exclusieve contacten in Polen om geschikte buitenlandse krachten te werven. Voor deze medewerkers zorgt SRS voor goede huisvesting en vervoer. Als vanzelfsprekend draagt SRS zorg voor passend werk en functiegerelateerde opleidingen. Zo is inmiddels nagenoeg iedereen in het bezit van bijvoorbeeld het VCA-certificaat.

Fop vervolgt: “Binnen een groot bestand aan groenvoorzienings-, hoveniers-, loonwerk- en SW-bedrijven hebben we de afgelopen jaren enorm aan de weg getimmerd. Enerzijds hebben we ingezet op behoud van onze vaste relaties, anderzijds op het binnen halen van nieuwe klanten. Kwaliteit van de geleverde flexkrachten staat voor ons hoog in het vaandel. Alle randzaken zijn ook top geregeld door de SRS-staf en ons efficiënt ingerichte backoffice systeem.”

Heeft u behoefte aan gekwalificeerd en gecertificeerd groenpersoneel ? Neem dan vandaag nog contact op met SRS Personeel!

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht