Hard op weg naar 2018

Krim, 12 december 2017 Het nieuwe jaar staat voor de deur. Wat verandert er bij SRS en wat blijft hetzelfde?

Hard op weg naar 2018

Het moge duidelijk zijn dat SRS Personeel ook in het nieuwe jaar doorgaat waarmee het de afgelopen jaren succes heeft gehad: hard werken en afspraken nakomen. Op dat gebied hoeft u van ons geen veranderingen te verwachten.

Wel zullen wij in 2018 de nadruk iets meer leggen op ons personeel. Dat blijkt vooral uit onze nieuwe website, waar wij de slogan ‘Hart voor de zaak’ centraal hebben gezet. Deze zin verwoordt de belangrijkste principes van SRS Personeel goed: ons personeel werkt hard en heeft hart voor de zaak. 

Ook in deze nieuwe nieuwsbrief zetten wij het thema ‘hart’ centraal. Zo vindt u bovenaan de harde cijfers: kort, duidelijk en functioneel. Daarnaast zullen wij in elke nieuwsbrief ook kort een SRS-medewerker aan het woord laten in de rubriek ‘Het kloppende hart’.

Ten slotte mogen wij vanaf januari weer nieuwe SRS-medewerkers verwelkomen en zullen wij in ons nieuwe pand in Krimpen aan den IJssel werken aan verdere professionalisering door middel van het opleiden van eigen personeel. Kortom, ook in 2018 werken wij hard voor de zaak.

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht