Hart voor de zaak: Peter den Besten

Krimpen aan den Ijssel, 24 oktober 2018 Sinds 1 januari van dit jaar is Peter den Besten in dienst. Hij zal zich de komende jaren ontfermen over de operationele en commerciële zaken van SRS. Tijd om kennis te maken.

Sinds 1 januari van dit jaar is Peter den Besten in dienst. Hij zal zich de komende jaren ontfermen over de operationele en commerciële zaken van SRS Personeel. Tijd om kennis te maken.

Ha Peter, hoe bevalt je werk tot nu toe?
Goed. De lijnen zijn kort en het gevoel dat we het met z’n allen moeten doen overheerst. Iedereen krijgt de ruimte en vrijheid die nodig is om zijn of haar werk te doen en niemand is te beroerd om een ander te helpen.

Dus de relatie met je collega’s is goed?
Ik vind zelf van wel. Of zij dat ook over mij denken...

Waarvoor ben je aangesteld?
Allereerst heb ik het afgelopen jaar de ruimte gekregen om de operationele en de commerciële kant van de uitzendbranche goed te leren kennen. Daarnaast willen we onze bestaande klanten de aandacht geven die ze verdienen. Op dit moment ligt de focus in mijn werk op operationeel gebied in combinatie met relatiebeheer.

Klinkt goed. Hoe doe je dat precies?
Het begin van de ochtend is vaak operationeel gevuld en daarna vult de rest van de dag zich met afspraken bij bestaande klanten, bezoeken van prospecten die een aanvraag hebben gedaan of met een gepland intern overleg. Het werven van kandidaten en het voeren van gesprekken met die kandidaten en de administratie die daarbij komt kijken zijn ook onderdelen van mijn werk. En daarnaast is er nog ruimte om urgente vragen van werknemers of klanten direct aandacht te geven.

Hoe zie jij de uitdagingen voor SRS de komende jaren?
De betrouwbare partner blijven die SRS de afgelopen 15 jaar is geweest. Op onze website schrijven we dat we in slechte tijden geen rare dingen doen en in goede tijden evenmin. Dat klinkt logisch, maar dat geldt niet voor iedereen. Wel voor SRS.

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht