Het kloppende hart van Adam Jaborszki

Krimpen aan den IJssel, 22 maart 2018 Wij spraken groenmedewerker Adam Jaborszki over zijn ervaringen bij SRS Personeel.

Het kloppende hart van Adam Jaborszki

Met het oog op het groenseizoen en het huisvestingsprobleem, leek het ons goed om een van onze Hongaarse groenmedewerkers uit te lichten. Samen met onze operationeel manager Europese medewerkers, Henrietta Kajo, gingen we in gesprek met Adam.

Dag Adam, waar kom je vandaan?
Ik kom uit de plaats Miskolc in Hongarije en daar werkte ik in de keuken als kok.

Hoelang werk je nu voor SRS?
Inmiddels alweer zeven jaar. Een vriend van me wees mij op SRS en dus ging ik op zoek naar het Hongaarse wervingskantoor.

En wat doe je precies?
Ik werk in de groenvoorziening en dat betekent vooral dat ik altijd buiten werk. Ik doe veel verschillende klussen: schoffelen, snoeien, zagen, heggen scheren, kantsteken, bosmaaien, noem het maar op.

Bevalt dat?
Ja, heel erg goed, ik werk graag buiten. Daarnaast zijn de werkzaamheden gevarieerd en om nog meer te verdienen help ik ook weleens mee in de weekenden op andere gebieden zoals schilderwerk. Nu in de winterperiode (begin februari) is het helaas iets te koud, maar in de zomer is het perfect.

Wat zijn je hobby’s?
Ik ben een groot fan van motorsport. En dan met name rally’s.

Wat zou jij jouw collega’s op het hart willen drukken?
Ik wil mijn collega's vertellen dat het belangrijk is om veilig en nauwkeurig te werk te gaan. We moeten goed voor elkaar zorgen en op elkaar letten op het werk en daarbuiten.

 

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht