Peter en Willem, de motoren van garagebedrijf OTC

Bergambacht, 8 april 2015 SRS Personeel beschikt over een uitgebreid wagen- en machinepark. En dat moet natuurlijk wel goed worden onderhouden.

Peter en Willem, de motoren van garagebedrijf OTC

Garagebedrijf OTC te Bergambacht is op een steenworp afstand gevestigd van hun grootste opdrachtgevers, SRS Personeel en Van Reeuwijk totaal- / renovatiesloop. Door de gestage groei ligt er een plan klaar om al in het komende jaar nieuwbouw te realiseren. Garagebedrijf OTC verzorgt het onderhoud van voertuigen, bereidt keuringen voor en installeert GPS-inbouwsystemen. Voor diverse bedrijven onderhouden zij zelfs het totale wagenpark. Daarnaast dragen ze zorg voor het onderhoud van verschillende soorten handgereedschap, als boren, sloophamers, bosmaaiers, bladblazers, heggenscharen en schoffels.

Peter Goudriaan en Willem Uljee werken er al sinds de oprichting in 2006. Hoog tijd om deze heren eens aan u voor te stellen:

De in Stolwijk woonachtige Peter, 45 jaar, is opgeleid in de motorvoertuigentechniek en heeft bijna 30 jaar ervaring in het onderhoud van wagenparken. Hij is getrouwd en heeft 2 dochters. Naast deze liefdes heeft hij nog een grote liefde: Feyenoord. Samen met zijn dochter bezoekt hij alle thuiswedstrijden van de club uit Rotterdam. Als fanatiek fietser heeft hij zich de afgelopen jaren ingezet voor het goede doel ‘Alpe d’HuZes’. Op de vraag wat hij zo leuk vindt aan zijn werk: “Er is een enorme variatie aan werkzaamheden voorhanden. Verrassingen zijn er elke dag en daarom is geen enkele dag hetzelfde. Dat maakt het zo interessant voor mij!”

Peters collega Willem is getrouwd en woont in Gouda. De 62-jarige monteur is van oorsprong geschoold in de metaal, maar is direct na zijn opleiding gaan werken in de voertuigentechniek. Ook Willem is voetbalfan, maar dan van de plaatselijk trots Jodan Boys. Zijn grootste hobby is, hoe kan het ook anders, het sleutelen aan auto’s. “Het gebeurt vaker dat we gestrande auto’s op locatie weer aan de gang moeten helpen of moeten ophalen. Goed vervoer en vakbekwame monteurs zijn noodzakelijk voor onze klanten. Tevens is de manier van communiceren belangrijk en proberen steeds samen met de planners tot snelle en efficiënte oplossingen te komen.”

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht