SNF certificaat behaald

14 februari 2014

SNF certificaat behaald

Trots, dat zijn we bij SRS Personeel op ons Certificaat Stichting Normering Flexwonen. Sinds het bestaan van SRS willen wij onze buitenlandse medewerkers goed verzorgen op alle gebieden. Zo ook op het gebied van huisvesting. Iets wat voor ons al jaren als een vanzelfsprekendheid is beschouwd, is nu ook daadwerkelijk bevestigd met het SNF Certificaat. Wij hebben ons de afgelopen tijd graag laten controleren door een officiële instantie die staat voor de controle op goede, professionele huisvesting voor buitenlandse werknemers.

De controleurs hebben letterlijk achter de voordeur(en) van onze woonhuizen gekeken om te beoordelen of wij daadwerkelijk voldoen aan de gestelde eisen. “Gelukkig hoefde we voor de controle weinig aan te passen aan de woning, omdat alles al goed op orde was”, aldus John Snoep bij wie de huizencoördinatie tot zijn takenpakket behoort.

Het certificaat verwoordt op een mooie manier de conclusie van deze beoordeling. Met trots hangt het Certificaat SNF aan de muur, maar belangrijker: onze SRS-medewerkers hebben er in de praktijk heel veel aan!

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht