SRS groeit en vertrekt naar Krimpen

Krimpen aan den IJssel, 12 december 2017 Sinds maandag 13 november heeft SRS Personeel een nieuw kantoor in Krimpen aan den IJssel.

SRS groeit en vertrekt naar Krimpen

Door de groeiende vraag naar personeel met hart voor de zaak was SRS Personeel langzaam maar zeker te groot geworden voor het oude onderkomen.

Het nieuwe pand biedt naast de toegenomen ruimte meer voordelen. Zo hebben we nu beschikking over een eigen opleidingscentrum waarmee we ons personeel nog beter kunnen opleiden. De leer- en werkomstandigheden zijn toegenomen en er komt meer tijd vrij om aandacht te geven aan nieuwe medewerkers. Al deze verbeteringen zullen er uiteindelijk toe leiden dat ons personeel nog beter geïnformeerd en voorbereid aan de slag gaat.

De gestage groei en de verhuizing komen niet als een verrassing. SRS Personeel werkt altijd hard en komt afspraken na, in economisch goede én slechte tijden. Dus nu de economie weer aantrekt, is de groei een mooie beloning van het harde werken en het vertrouwen van onze klanten.

Het nieuwe kantoor van SRS Personeel bevindt zich in de Van der Hoopstraat 14 in Krimpen aan den IJssel, op het bedrijventerrein Stormpolder.

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht