SRS Personeel sponsor van Stichting `Schoonhoven SchoonŽ.

Stolwijk, 29 februari 2016 Wij verbinden onze naam graag aan mooie initiatieven. De vrijwilligers van Stichting `Schoonhoven Schoon` dragen wij dan ook een warm hart toe.

SRS Personeel sponsor van Stichting `Schoonhoven SchoonŽ.

Wij verbinden onze naam graag aan mooie initiatieven. De vrijwilligers van Stichting `Schoonhoven Schoon` dragen wij dan ook een warm hart toe.

Door middel van sponsoring zijn wij als Van Reeuwijk een trotse sponsor welke bijdraagt aan deze mooie stichting, opgezet door de initiatiefnemers: Jan Heijkoop en Wouter Klip. Stichting Schoonhoven Schoon werd in september 2014 opgericht, nadat Jan Heijkoop en Wouter Klip tijdens hun wandelrondes door Schoonhoven-Noord een knijper en plastic tas meenamen. "We stoorden ons enorm aan het afval op en langs de weg en in groenstroken. Dus ruimden we tijdens het wandelen gelijk wat zwerfvuil op. Ook de Gemiva SCG-groep in Schoonhoven sloot zich aan, waardoor we inmiddels naast de vrijwilligers gesteund worden door de cliënten van deze zorginstellingen."

"Inmiddels zijn we ook in Stolwijk en Lekkerkerk actief, waarna de rest van de Krimpenerwaard moet volgen", aldus Wouter Klip.

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht