Startklaar voor het groenseizoen!

Bergambacht, 12 maart 2014 John Snoep en Fop Gouman zijn al jarenlang bekende gezichten binnen de groene wereld op het gebied van zowel het leveren van flexibele arbeid als het werven en selecteren van midden- en hoger kader personeel.

Startklaar voor het groenseizoen!

Elk jaar staan er aan de vooravond van het groeiseizoen weer heel wat medewerkers in de startblokken om allerhande groenwerk te gaan uitvoeren. Dit vereist een stringente aanpak en een goede planning.

Continuïteit en kwaliteit
John Snoep: “In de beginperiode van het nieuwe jaar houden we ons voornamelijk bezig met het maken van afspraken met onze opdrachtgevers en het interviewen van vakmensen; o.a. voormannen, ervaren groenvoorzieners en maaimachinsten. Daarnaast zien we veel medewerkers ieder jaar weer terug komen, de contacten hierin worden nauw onderhouden. Hierdoor is de continuïteit en kwaliteit voor onze opdrachtgevers gewaarborgd. Dit jaar is door de hogere temperaturen de inhuur zelfs al half februari gestart, op diverse plaatsen in Nederland zijn de SRS-medewerkers al weer een paar weken aan het schoffelen. Ook het ‘molshopen slepen’ en de eerste maairondes zijn al in volle gang.”

Fop, die samen met collega John zorg draagt voor acquisitie, relatiebeheer en daarmee het binnenhalen van opdrachten, vervolgt: “We zijn als specialist binnen de groenvoorziening een professionele partner voor wat betreft personeel, maar met het genereren aanvragen zijn we er nog niet. Binnen de groenvoorziening wordt een hoge mate van flexibiliteit verwacht. Met name de weersomstandigheden spelen hierin een grote rol. Naast de vaste inhuur van personeel die goed te plannen en te organiseren valt, zijn er ook enorme piekperioden in een jaar.”

Uitstekende dienstverlening
Door het intensieve contact tussen beide heren, het samenspel met de planningsafdeling en een perfect aansluitend backoffice systeem weet SRS Personeel een groot aantal medewerkers tegelijk te plaatsen en dit aantal steeds gemakkelijk op- dan wel af te schalen.

John vervolgt: “Onze afdeling planning zorgt naast het samenstellen van de groene teams tevens voor de huisvesting en het vervoer van de mensen. Ook treden deze planners op als aanspreekpunt voor de flexkrachten. Bovendien is er nauw contact met Jozsef Toth van onze SRS-vestiging in Hongarije, die vloeiend Hongaars en Nederlands spreekt. Hij weet exact welk personeel bij de groene sector past en levert zonder omwegen hiervoor de beste mensen. Alles hangt vervolgens samen met een goede communicatie, een juiste planning en een hoge mate van flexibiliteit om onze relaties een uitstekende dienstverlening te kunnen bieden.” Maar de service van SRS Personeel gaat nog een stapje verder. Indien gewenst wordt er gezorgd voor pick-up busjes, schoffels, bosmaaiers en ander specifiek gereedschap. Het uitgebreid wagenpark en de medewerkers in de eigen werkplaats zorgen ervoor dat het materiaal continu klaar staat voor gebruik. “Voor kwalitatief goed personeel voor een scherpe prijs is SRS Personeel uw professionele partner!”

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht