Timmerlieden / Stelleurs gezocht?

Nederland, 11 november 2015 Bent u op zoek naar Timmerlieden of Stelleurs? Wij bieden graag de passende oplossing!

Timmerlieden / Stelleurs gezocht?

Wij als SRS Personeel mogen ons met recht een specialist noemen in het leveren van ZZP Timmermannen & Stelleurs aan de bouw. Al meerdere jaren doen wij ons uiterste best de juiste Timmerman op de juiste bouwlocatie te plaatsen. Onze planners hebben praktijkervaring in de bouw en dit biedt een groot voordeel in het overbrengen van de opdracht. 

De afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk aan vakmannen opgebouwd, waarbij ons uitgangspunt ook is om iedere Timmerman of Stelleur ook persoonlijk te kennen. Alleen op deze manier kunnen wij goed bijdragen om de juiste timmerman of stelleur op de juiste plek te plaatsen. Wij als SRS Personeel bedienen graag alle facetten op de bouwplaats, of de werkzaamheden zich bevinden in de beton, nieuwbouw, renovatie of afbouw. Wij zoeken de juiste timmerman of stelleur op de juiste plek.

Bent u een vakkundig timmerman of stelleur (metselwek ) en op zoek naar een uitdagende bouwlocatie? Wij helpen je graag verder. SRS Personeel hanteert een kort betalingstermijn voor de ZZP-ers die voor haar werken. Wij vinden het belangrijk dat u als ZZP vakman zich geen zorgen hoeft te maken of het door u gemaakte werk ook daadwerkelijk betaald wordt. Hier staan wij voor.

 

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht