Buitenlandse Werknemer

Huur nu een buitenlandse werknemer in

Als u een onderneming heeft in sectoren zoals metaal of vleesverwerking, dan kan het aantrekkelijk zijn om na te denken over het inhuren van mensen die niet uit Nederland komen. Vanwege het openstellen van de grenzen zijn er steeds meer Oost-Europese mensen die naar Nederland komen om te werken. Hier kunt u als werkgever van profiteren. U kunt via SRS Personeel namelijk heel eenvoudig een buitenlandse werknemer in dienst nemen. Wij hebben een flink bestand met buitenlandse werknemers tot onze beschikking waar u nu van kunt profiteren. Al onze buitenlandse werknemers zijn gespecialiseerd in één of meer van de volgende sectoren:

  • vlees sector
  • metaal sector
  • groenvoorziening
  • GWW sector
  • logistieke sector
  • bouw sector
  • productie sector

Bent u dus op zoek naar een buitenlandse werknemer die voor u aan de slag kan, neem dan direct contact met ons op en wij zorgen ervoor dat wij uit ons bestand van buitenlandse werknemers een geschikte match vinden.

De voordelen van een buitenlandse werknemer

Buitenlandse werknemers kunnen voor werkgevers in de bovengenoemde sectoren erg voordelig zijn. Zo werken deze mensen vaak een tandje harder dan Nederlanders en hebben ze vaak veel ervaring in de sectoren die hierboven genoemd worden. Daarom zijn er al veel bedrijven die zijn overgestapt op het inhuren van buitenlandse werknemers, en niet zonder succes. Deze bedrijven weten vanwege het inhuren van een buitenlandse werknemer vaak beter het hoofd boven water te houden dan bedrijven in de bovengenoemde sectoren die alleen maar Nederlanders aannemen. Als u als onderneming ook wilt profiteren van de opengestelde grenzen, dan kunt u het beste eens contact opnemen met SRS Personeel. Zij zullen ervoor zorgen dat u snel ervaren buitenlandse werknemers in dienst zult hebben.

Kijk voor meer informatie op de website

SRS Personeel besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de mensen die ze in hun bestand hebben staan. Zo kunt u er als werkgever van uit gaan dat u echt goede mensen in dienst zult nemen. Vanwege het uitgebreide bestand is er altijd wel een buitenlandse werknemer die voor u kan werken. Kijk eens op de pagina “bedrijven” om te zien wat SRS Personeel allemaal voor u kan betekenen. De buitenlandse werknemers zullen uw bedrijf doen opbloeien.