Hongaarse werknemers

Op zoek naar Hongaarse werknemers?

Bent u een werkgever en bent u op zoek naar werknemers die hard werken en altijd op tijd zijn? Dan is het een goed idee om eens te overwegen om werknemers uit Hongarije in dienst te nemen. Steeds meer Hongaren vinden hun weg naar Nederland om hier werk te zoeken, en brengen hun talenten in de bouw-, metaal- en logistiek sector met zich mee. Hongaarse werknemers worden voor werkgevers in deze sectoren steeds belangrijker omdat deze mensen vaak hard werken en goed zijn in hun vak. Bij SRS Personeel kunt u eenvoudig Hongaarse werknemers in dienst nemen. Dit uitzendbureau heeft namelijk een flinke hoeveelheid werknemers uit Hongarije in hun bestand staan, waardoor er altijd wel een Hongaar is die een bepaalde klus in de bouw, metaal, vleessector en groenvoorziening op kan knappen.

Hongaarse werknemers worden steeds meer gevraagd

Hongarije staan bekend om hun goede werkethiek en om hun talenten in de bovengenoemde sectoren. Daarom zijn er steeds meer bedrijven die vragen naar mensen uit Hongarije. In deze sectoren is een goede Nederlandse taalvaardig vaak ondergeschikt aan werkervaring, waardoor het voor Hongarije makkelijk is om dit werk te kunnen doen, want werkervaring hebben ze vaak genoeg. Daarnaast zijn ze ook vaak een stuk goedkoper dan Nederlandse werknemers, waardoor het voor werkgevers aantrekkelijk is om ze in dienst te nemen. Als u op zoek bent naar Hongaarse werknemers dan kunt u het beste eens contact opnemen met SRS Personeel. Het bestand is namelijk gevuld met Hongaarse werknemers, waardoor er altijd wel een werknemer uit Hongarije beschikbaar is om uw werk op te knappen.

Hongaarse werknemers vindt u bij SRS Personeel

SRS Personeel is een uitzendbureau dat zich vooral richt op de volgende sectoren: groenvoorziening, metaal, bouw, logistiek, GWW; vlees, en de productiesector. In deze sectoren zijn Hongarije vaak gewild vanwege hun werkethiek. Als u een werkgever bent in één van deze sectoren en u bent op zoek naar werknemers uit Hongarije, dan kunt u direct met ons contact opnemen en wij zorgen ervoor dat er een getalenteerde Hongaar bij u het werk komt opknappen. Kijk voor meer informatie op de website of schrijf u direct in als werkgever onder het kopje “bedrijven.”