Inhuur Personeel

Bij SRS personeel ( uitzendbureau ) kunnen werkzoekenden en bedrijven terecht voor inhuur personeel. Wij zorgen voor een perfecte match tussen de kandidaat en bedrijf. Zo vervullen wij vacatures voor opdrachtgevers die mensen zoeken als timmerlieden, hoveniers, grondwerkers, lassers en slijpers. Heeft u als bedrijf een opdracht waarvoor eigenlijk tijdelijke krachten een uitkomst zijn? Ook hiervoor kan u bij ons terecht. Wij zoeken voor u de besten uit onze database die goed passen bij uw bedrijf en de betreffende vacature. Ook voor langdurige opdrachten kan u bij ons uitzendbureau terecht als u zoekt naar een werknemer voor onbepaalde tijd.

Inhuur personeel met kwaliteit

Onze werkwijze staat voor service en kwaliteit voor inhuur personeel. Als eerste bereiken wij dat door de kennis waar onze medewerkers over beschikken. Zij hebben allemaal de benodigde praktijkervaring uit de sectoren waarvoor wij als uitzendbureau ons inzetten. Daardoor bent u ervan verzekerd dat u met een contactpersoon gaat spreken die uw bedrijf begrijpt en tevens inzicht heeft in het personeel die u zoekt. Daarnaast kunnen wij u indien nodig adviseren en helpen bij het vinden van oplossingen voor uw bedrijf. Ons doel is niet alleen maar het vervullen van een vacature, maar wij als uitzendbureau denken ook met u mee. Zodat de inhuur personeel gunstig verloopt voor zowel het bedrijf als de kandidaat.

Verder werken wij ook met planners die zorgen voor een gestroomlijnde organisatie van de inzet van het personeel. Ook zij beschikken over kennis van de branches waar wij voor werken. Van al onze medewerkers wordt een goede inzet verwacht naar onze klanten toe. Wij stellen als uitzendbureau hoge eisen aan de dienstverlening en ook wij leggen de lat hoog voor ons eigen personeel. De inhuur personeel moet op toegewijde wijze plaatsvinden met verdieping in het bedrijf en de werknemer.

Onze werkwijze als uitzendbureau

SRS personeel heeft een vestiging in Nederland en een vestiging in Hongarije. Zo kunnen wij ook inhuur personeel verzorgen het buitenland en er zit daar tevens personeel met de kennis van de bedrijven in dat land. U kunt uw bedrijf of uzelf als werkzoekende aanmelden via onze website srspersoneel.nl . Indien u als bedrijf een openstaande vacature wilt aanmelden, dan kan u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. U wordt dan uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek. Als werkzoekende kan u online solliciteren op een van de vacatures of een open sollicitatie insturen. Na ontvangst van uw sollicitatie neemt een van onze medewerkers contact met u op voor een gesprek.