Over SRS

Harde afspraken

SRS is een bedrijf met principes. Die principes hebben ons gebracht waar we nu zijn: in slechte tijden doen we geen rare dingen en in goede tijden evenmin. We hechten dan ook veel waarde aan administratieve discipline en organisatie. Iets beloven is eenvoudig, het consequent nakomen van beloften vergt een strakke organisatie en heldere communicatie. Dat werkt zo bij ons intern en ook richting onze klanten. Hard en duidelijk, maar fair, zijn we ook over onze tarieven. SRS is niet de duurste, maar we zijn ook niet de goedkoopste. We hanteren een faire prijs en staan voor onze tarieven. Uit principe beknibbelen we niet op onze tarieven, omdat beknibbelen altijd ten koste gaat van onze klant of van onze mensen. Wij staan voor onze kwaliteit, u staat voor het gewenste resultaat – u betaalt een eerlijke prijs en wij leveren wat we beloven.

Harde cijfers

Wellicht is het onze poldermentaliteit, maar SRS is meer van de daden dan van de woorden. We werken hard en gaan ervan uit dat dat wordt opgemerkt. En tegelijkertijd beseffen we dat ook dit slechts woorden zijn. Terwijl we het dus juist niet van mooie woorden moeten hebben – tenzij die woorden uit uw mond komen. Overtuigen doen we bij voorkeur met onze daden. En met keiharde feiten. We houden van helderheid en maken graag duidelijke en meetbare afspraken. We zijn daarom ook transparant in onze cijfers, wat betreft onze flexibiliteit, ons vermogen om op en af te schakelen, onze snelheid van leveren en onze leverbetrouwbaarheid. U krijgt inzicht in ons ziekteverzuim, de lengte van inwerktrajecten en foutmarges. En het belang van Engelse termen als ‘service level agreement’ en ‘key performance indicators’ wordt ook in de polder niet onderschat – wij staan voor ons werk. We hebben hart voor de zaak. Daarom gaan we hard voor de zaak.

Hart voor uw zaak

De dag dat wij ‘mensenschuivers’ of een ‘urenfabriek’ worden, sluiten wij onze deuren – dat hebben we met elkaar afgesproken. Natuurlijk hebben we commerciële belangen, ook in de polder moet de schoorsteen roken. Toch worden wij niet primair gedreven door euro’s, maar juist door passie. Door de kick sneller, flexibeler, beter te zijn dan een ander. We willen verwachtingen overtreffen en vooroordelen over onze branche logenstraffen. Met passie en arbeidsvreugde houden we dat de komende eeuw makkelijk vol; ‘goudzoekers’ en ‘mensenschuivers’ redden dat niet. SRS werkt met veel tijdelijke collega’s, uit Nederland of Oost-Europa. Het hart van onze zaak ligt echter in de Hollandse polder. Bij onze regiokantoren, bij onze branchespecialisten en onze vestigingsleiders. Onze ‘harde kern’ bestaat uit mensen met praktijkervaring. Onze ‘mensen van kantoor’ hebben zelf met werkschoenen in de klei gestaan. Werkschoenen dus. Verwacht bij SRS geen Italiaanse maatschoenen en stropdassen. Wij weten wat er speelt in de polder en waar het bij uw bedrijf om draait. En minstens zo belangrijk, we kennen onze rol – u roept en wij draaien!