Over SRS

SRS Personeel BV

SRS Personeel BV is dé partner voor MKB- en grootbedrijven die op zoek zijn naar (tijdelijk) personeel. Als uitzendbureau houden wij ons elke dag bezig met het uitzenden van Oost-Europese en Nederlandse arbeiders voor praktisch en vaktechnisch werk. Onze opdrachtgevers zijn actief in de sectoren voeding, groen, bouw, productie en logistiek.

SRS Bemiddeling & Diensten BV

SRS Bemiddeling & Diensten BV is de oplossing voor opdrachtgevers in de bouw die op zoek zijn naar goede ZZP’ers. SRS Bemiddeling & Diensten BV heeft een grote pool met ZZP’ers die hun vak verstaan en werkt volledig afgestemd op de Wet DBA. Zaken doen met SRS Bemiddeling & Diensten BV staat gelijk aan veilig en zonder zorgen kunnen werken.

Hart voor uw zaak, harde afspraken en harde cijfers

We kennen onze rol: u roept en wij draaien! Maar wel als gelijkwaardige partner. Wij worden gedreven door passie. Door de kick sneller, flexibeler, scherper, beter te zijn dan een ander. SRS werkt met veel tijdelijke collega’s, uit Nederland of Oost-Europa. Het hart van onze zaak ligt echter in de Hollandse polder. Onze ‘harde kern’ bestaat uit mensen met praktijkervaring. Onze mensen van kantoor hebben zelf met hun poten in de klei gestaan. Wij weten wat er speelt en hebben hart voor uw zaak! Daarom gaan we hard voor uw zaak.

SRS is een bedrijf met principes. Die principes hebben ons gebracht waar we nu zijn: in slechte tijden doen we geen rare dingen en in goede tijden evenmin. We hechten daarnaast ook veel waarde aan administratieve discipline en organisatie. Iets beloven is eenvoudig, het consequent nakomen van beloften vergt een strakke organisatie en een goede communicatie. We communiceren duidelijk én fair: wij staan voor onze kwaliteit, u staat voor het gewenste resultaat - u betaalt een eerlijke prijs en wij leveren wat we beloven. Afspraak = afspraak.