Mobiliteit? Goed geregeld bij SRS!

Krimpen aan den IJssel, 26 april 2018 Wanneer personeel vanuit het buitenland in Nederland arriveert, is het de taak van SRS om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt.

De afgelopen tijd heeft SRS weer veel medewerkers mogen verwelkomen in Nederland die altijd direct aan de slag gaan, in deze periode veelal in de groenvoorziening. Over het algemeen komen de mensen met de taxibus aan bij hun nieuwe verblijf en hebben ze geen vervoer waarmee ze naar hun werk kunnen gaan.

'SRS regelt personenauto’s, busjes, pick ups, en zelfs touringcars voor het woon-werkverkeer. ‘Het maakt ons niet uit waar het werk is, wij regelen het gewoon. SRS zorgt er altijd voor dat mensen op tijd zijn én op de juiste locatie. Dat vinden wij onze verantwoordelijkheid’, stelt Operationeel Directeur John Snoep duidelijk.

Snoep vervolgt; 'Zo worden er voor de groenvoorziening momenteel diverse pick-up bussen ingezet. Hiermee kan het personeel en al het benodigde gereedschap makkelijk vervoerd worden. Alles wordt eraan gedaan om het logistieke proces zo soepel mogelijk te laten verlopen'.

En terwijl SRS ervoor zorgt dat iedereen tijdig op de werkplek komt, zorgt Autobedrijf OTC in Bergambacht ervoor dat alle bussen en auto’s voor het SRS-personeel goed gesmeerd blijven lopen.

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht