Buitenlandse medewerkers

Buitenlandse medewerkers van SRS Personeel

Doordat wij een kantoor hebben gevestigd in Hongarije hebben wij korte lijnen met bedrijven en buitenlandse medewerkers. Onze medewerkers spreken de taal en zijn op de hoogte van de situatie in het land. Indien u als bedrijf interesse heeft in medewerkers vanuit het buitenland, dan bent u ook hiervoor bij SRS personeel aan het goede adres. Naast Hongaarse werknemers hebben wij ook veel Poolse medewerkers in ons bestand. Indien wij uw bedrijf een groep werknemers sturen uit Hongarije of Polen dan zorgen wij altijd voor een goede begeleiding.

Het werven van buitenlandse medewerkers

Bij het huren van buitenlandse medewerkers komen extra procedures kijken. Onze medewerkers zijn hiervan op de hoogte. Wij zorgen ervoor dat belangrijke zaken als huisvesting en vervoer goed geregeld worden voor uw groep werknemers. Tevens wordt een werkploeg ingedeeld bij een Duitse of Engels sprekende voorman. Om ervoor te zorgen dat de plaatsing van een kandidaat bij uw bedrijf zonder problemen verloopt geven wij zelf tevens de nodige begeleiding.

Al sinds 2008 zijn wij actief in het werven van buitenlandse medewerkers waaronder de Hongaarse werknemers en de Poolse. Door de jaren heen hebben wij naast ervaring ook behoorlijk wat kennis opgebouwd over deze werknemers. Hierdoor kunnen wij voor veel bedrijven een goede service bieden zoals deze buitenlandse medewerkers nodig hebben. Ook werknemers uit een ander land moeten goed passen bij het bedrijf. Tevens is begeleiding nodig aangezien zij onbekend zijn met een land en de procedures. Daarom bieden wij zowel de werkgever als werknemer een goede begeleiding zodat alles zo goed mogelijk op elkaar afgestemd kan worden.

Professioneel contact

Onze professionele werkwijze reikt dus verder dan Nederland alleen. Ook voor personeel uit het buitenland staan wij voor kwaliteit en een goede verzorgde dienstverlening. Wanneer een bedrijf buitenlands personeel inhuurt of aan neemt, komt hier veel bij kijken. Hier kunnen wij u bij helpen, zodat de werkgever enkel en alleen zich kan concentreren op het opvangen en het inwerken van de werknemer op de werkvloer. Wij zien er naar uit u op ons kantoor te ontvangen voor een vrijblijvend gesprek. Zowel de werknemers als werkgevers geven wij graag persoonlijke aandacht om u des te beter van dienst te zijn.