SRS in een nieuw jasje

Krimpen aan den IJssel, 29 september 2020 Als u ons volgt op onze social media kanalen heeft u het al kunnen zien; SRS is de laatste maanden druk bezig geweest om zichzelf in een nieuw jasje te steken.

Letterlijk en figuurlijk! Niet alleen onze nieuw jassen maar ook deze nieuwsbrief is hier een mooi voorbeeld van. Daarnaast hebben ook onze Facebook-, Twitter- en LinkedIn-pagina een metamorfose ondergaan en zijn ze nu voorzien van de meest actuele informatie.

We vinden dat we als gerenommeerd en nog steeds groeiend uitzendbureau meer naar buiten mogen treden en dat we best wel eens wat minder bescheiden mogen zijn. Zo heeft de website een meer professionele uitstraling gekregen, zijn de brochures vernieuwd en is er voor gezorgd dat ons wagenpark vanuit de huidige huisstijl uniform is bestickert. Daarnaast is ons pand in Krimpen aan den IJssel gerestyled en heeft het de warme uitstraling gekregen die bij ons past.

En even terugkomend op de brochures… als u onze brochure wilt ontvangen dan komen we deze graag persoonlijk bij u langsbrengen!

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht