SRS Bemiddeling & Diensten bv

Wij hebben als bemiddelaar van ZZP-ers een streepje voor als het gaat om vakkennis. Kennis van de bouw als het gaat om de juiste man op de juiste plaats. Naast kennis is motivatie de motor van het arbeidsproces.

De bemiddeling van ZZP Timmerlieden, Stelleurs en/of Metselaars doen wij met zorg. Een goede zelfstandige weet dat hij verantwoordelijk is voor de uitvoering van zijn werkzaamheden en daar ook de risico's voor draagt. Dit vraagt zelfstandigheid en kunde op uw bouwlocatie. Wij hebben in de afgelopen jaren een mooi netwerk opgebouwd van ZZP ers, welke zich hebben bewezen als zelfstandige vakmannen die hun afspraken na komen en zichzelf daadwerkelijk zelfstandig ondernemer mogen noemen.

De VAR, waarmee ZZP-ers hun opdrachtgevers konden vrijwaren van sociale premies is per 1 mei 2016 afgeschaft. Bij ‘verkeerd handelen’ moeten beiden (opdrachtgever én ZZP-er) met terugwerkende kracht premies terug betalen aan de fiscus. Een risico waar grote financiële gevolgen aan vast kunnen kleven. Graag willen wij dit risico binnen uw organisatie inzichtelijk maken en u passende oplossingen bieden. Wij hebben hiervoor raamovereenkomsten samengesteld. Raamovereenkomsten die zowel de opdrachtgever als de ZZP-er zullen ontzorgen.

Meer info? Bel ons kantoor of mail naar info@srsbemiddelingendiensten.nl