Buitenlands personeel

SRS levert al sinds 2008 tijdelijk personeel van Oost-Europese afkomst aan Nederlandse MKB- en grootbedrijven. Waarom? Omdat wij en onze opdrachtgevers hier erg goede ervaring mee hebben!

Het werven van buitenlands personeel

Naast ons hoofdkantoor in Krimpen aan den IJssel hebben wij een eigen wervingskantoor in Hongarije, en een partner wervingskantoor in Polen. Op deze manier verzekeren wij ons ervan dat wij goed en betrouwbaar personeel naar Nederland halen voor onze opdrachtgevers.

Volledige ontzorging

Bij het inlenen van buitenlands personeel komen extra procedures kijken. Denk hierbij aan het regelen van een zorgverzekering, goede huisvesting en vervoer. SRS regelt dit allemaal voor haar personeel. Onze buitenlandse werknemers hoeven zich hierdoor alleen te focussen op het leveren van goed werk. SRS heeft zelf ook een aantal Hongaarse en Poolse medewerkers vast in dienst. Zij begeleiden ons buitenlands personeel en dienen als vast aanspreekpunt.

Bent u op zoek naar harde werkers? Dan is SRS wat u zoekt!

Huisvesting en omgeving

SRS werkt met verschillende huisvesters samen om huisvesting te regelen voor haar buitenlands personeel. Binnen SRS is de heer Snoep hiervoor het aanspreekpunt. Indien u vragen, opmerkingen of klachten heeft over de huisvesting of haar bewoners kunt u bellen naar 085-0220650, mailen naar info@srspersoneel.nl of het contactformulier invullen op onze website. Geef hierbij aan om welk adres het gaat, wat uw vraag, opmerking of klacht is, en op welk e-mailadres en telefoonnummer wij u kunnen bereiken.