SRS Bemiddeling & Diensten bv

Wij hebben als bemiddelaar van ZZP-ers een streepje voor als het gaat om vakkennis. Kennis van de bouw als het gaat om de juiste man op de juiste plaats. Naast kennis is motivatie de motor van het arbeidsproces.

De bemiddeling van ZZP-ers (timmerlieden, stelleurs en/of metselaars) doen wij met zorg. Een goede zelfstandige weet dat hij verantwoordelijk is voor de uitvoering van zijn werkzaamheden en daar ook de risico's voor draagt. Dit vraagt om zelfstandige en kundige mensen op uw bouwlocatie. Wij hebben in de afgelopen jaren een professioneel en hecht netwerk opgebouwd van ZZP-ers, die zich hebben bewezen als zelfstandige vakmannen die hun afspraken na komen en zichzelf daadwerkelijk zelfstandig ondernemer mogen noemen.

SRS Bemiddeling & Diensten werkt volledig afgestemd op de Wet DBA. U kunt er vanuit gaan dat als u zaken met ons doet dat u veilig en zonder zorgen kunt werken.

De klanten profiteren van onze investering in kwaliteit en duurzame relaties. Wanneer onze opdrachtgevers bellen, willen we dat zij de juiste mensen krijgen. We willen hoe dan ook zorg dragen voor kwaliteit. Dat is wat onze klanten van ons gewend zijn en ook verwachten.

Meer info? Bel ons kantoor of mail naar zzp@srsbemiddelingendiensten.nl