Bouw

Wij hebben een streepje voor als het gaat om bouwpersoneel. Kennis van de bouw als het gaat om het plaatsen van de juiste man op de juiste plaats. Daar zijn we goed in en daar zijn we trots op. We richten ons op betonbouw, nieuwbouw en renovatiebouw. Onze vakbekwame timmerlieden, afwerkers en metselaars kennen de hoge eisen van onze opdrachtgevers en doen er alles aan om hieraan te voldoen.

Door vele jaren ervaring hebben wij de beschikking over een team van gemotiveerde medewerkers en ZZP'ers. Ons bouwpersoneel is voorzien van de nodige elektrische (hand)gereedschappen en de daarbij behorende PBM's. Laat dus met een gerust hart uw opdrachten uitvoeren door gekwalificeerd SRS bouwpersoneel.

Uw tijdelijk personeel moet ook passen binnen de bedrijfscultuur. Ze moeten in de sfeer en aard van het bedrijf hun specialiteit tonen, juist op momenten dat er veel werk te verzetten is. Daarom vinden wij persoonlijk contact zo belangrijk. We willen weten wat er speelt binnen uw bouwbedrijf en naar wat voor soort mensen u op zoek bent. Dat kan ons inziens het beste door bij u langs te komen en uw wensen te bespreken. Uiteraard beschikken onze werknemers en ZZP’ers (én wij) over de juiste certificaten (VCA en VCU).

Een grote klus vellen? SRS bellen!