SRS op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2018

Utrecht, 09 oktober 2018 Eind september vond de Vakbeurs Openbare Ruimte plaats in de Jaarbeurshallen. Uiteraard was SRS aanwezig met een 'snoeigoede' stand

Op 26 en 27 september vond de Vakbeurs Openbare Ruimte plaats in de Utrechtse Jaarbeurshallen. Uit het grote aantal bezoekers bleek maar weer eens dat dit evenement absoluut dé plek is voor iedereen die zich als professional bezighoudt met de openbare ruimte. Zodoende kon SRS ook dit jaar niet ontbreken. Op beide beursdagen was SRS present met de opvallende geel-zwarte SRS-beursstand en blikken vol lekkere stroopwafels.

Op de vakbeurs waren tal van seminars, lezingen en bijzondere initiatieven te bekijken, stuk voor stuk gerelateerd aan de openbare ruimte. John Snoep en Fop Gouman waren aanwezig op de beursvloer om het ‘snoeigoede’ personeel van SRS te vertegenwoordigen. Dat deden ze door bestaande en nieuwe relaties te woord te staan bij de eigen stand, maar ook door zelf rond te lopen op de beurs en andere stands te bezoeken. Zo konden ze nieuwe contacten leggen en de naamsbekendheid van SRS weer vergroten.

In die opzet is SRS geslaagd, verklaart Gouman na afloop van de beurs. ‘Alles verliep naar wens, het was zeer de moeite waard. We hebben veel bezoekers op de stand gehad, de sfeer was ongedwongen, de organisatie was goed en de catering was uitstekend verzorgd. Al met al een succesvolle deelname’, aldus de commercieel manager van SRS. Het is duidelijk, 2 en 3 oktober 2019 kunnen alvast genoteerd worden voor de volgende editie van Vakbeurs Openbare Ruimte.

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht