SRS stapt over naar DNA Services voor compleet IT-beheer

06 oktober 2021 Eind september heeft DNA Services, na uitvoering van een security scan in eerder stadium, de opdracht voor het complete IT-beheer van SRS ontvangen.

De overstap naar DNA Services is gemaakt om volop in te kunnen zetten op de transitie naar de cloud, bewustwording rondom cybersecurity én maximale ontzorging op het vlak van IT. Tijdens een marktverkenning heeft SRS meerdere leveranciers met elkaar vergeleken en is de keuze gemaakt om met DNA Services te gaan samenwerken.

Jan Willem Verlek, Algemeen directeur SRS Personeel, licht toe:

“SRS was op zoek naar een nieuwe ICT-partner die ons kan helpen bij systeem- & netwerkbeheer, cyber security, cloud, connectiviteit en werkplekken. Juist cyber security hebben wij hoog op de agenda staan en daarvoor zochten wij een partner. Eigenlijk waren we op zoek naar één aanspreekpunt voor alle ICT-vraagstukken. DNA Services kenden wij vanuit het verleden en is onze nieuwe ICT-partner geworden die alles voor ons uit handen neemt. Wij zien uit naar een constructieve samenwerking!”

Op de foto v.l.n.r. Hans de Wit (Commercieel Directeur DNA Services) en Jan Willem Verlek (Algemeen directeur SRS Personeel)

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht