Welkom! Anna Bessem stelt zichzelf voor!

Krimpen aan den IJssel, 08 september 2020 Sinds begin september is Anna Bessem gestart bij SRS.

Anna zal zich gaan bezighouden met de werving, selectie en plaatsing van onze Poolse collega’s. Anna is een ervaren coördinator en onze verwachting is dat wij met Anna onze Poolse afdeling verder kunnen professionaliseren. Namens het SRS-team heten wij Anna van harte welkom! Hieronder stelt Anna zichzelf aan jullie voor:

“Hallo, mijn naam is Anna Bessem en ik ben per 1 september werkzaam als medewerker front office.
Vier jaar geleden ben ik naar Nederland gekomen vanuit Engeland (Leeds) waar ik zes jaar heb gewoond, gestudeerd en gewerkt. Ik kom uit Polen, uit Leszno in de buurt van Poznań. Ik heb economie, management en rechten gestudeerd in Wroclaw en heb daar mijn masterdiploma behaald.

Ik ben mijn loopbaan begonnen bij Shell, waar ik acht jaar lang een aantal Shell-stations in Leszno runde. Vervolgens ben ik naar Engeland verhuisd om daar te werken en te studeren. Sinds 2016 woon ik, samen met mijn man in Nederland (Almere). We hebben een 2,5-jarige dochter en een 14-jarige. Ik hou van reizen, rode wijn, sporten (aerobics) en een goed boek. Mijn droom is om in Florida te wonen en vanuit mijn raam uitzicht op het strand te hebben.

Ik weet hoe moeilijk het is om zonder gezin of familie in het buitenland te wonen en daarom ben ik extra gemotiveerd om onze Poolse collega’s die tijdelijk in Nederland wonen en werken zo goed mogelijk te helpen!”

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht