Welkom! Anna Bessem stelt zichzelf voor!

Krimpen aan den IJssel, 08 september 2020 Hallo, mijn naam is Anna Bessem en ik ben gestart als Medewerkster Front Office.

Vier jaar geleden ben ik naar Nederland gekomen vanuit Engeland (Leeds) waar ik zes jaar heb gewoond, gestudeerd en gewerkt. Ik kom uit Polen, uit Leszno in de buurt van PoznaƄ. Ik heb economie, management en recht gestudeerd in Wroclaw en heb daar mijn masterdiploma behaald. Ik begon mijn loopbaan bij Shell, waar ik acht jaar lang een aantal Shell-stations in Leszno runde. Ik heb veel management- en planningscursussen gevolgd.

Ik ben naar Nederland gekomen voor mijn huidige man, we wonen in Almere bij Amsterdam. We hebben een 2,5-jarige dochter en een 14-jarige. Ik hou van reizen, rode wijn en een goed boek. Mijn droom is om in Florida te wonen en vanuit mijn raam uitzicht op het strand te hebben. Ik ben een aerobics-trainer, ik hou van de sportschool en van hardlopen.

Ik weet hoe moeilijk het is om zonder gezin in het buitenland te wonen en ik zal proberen de mensen die hier werken het respect te geven dat ze verdienen.

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht