Weronika, nieuwe medewerkster SRS

16 oktober 2020 En weer is er een nieuwe medewerkster begonnen bij SRS. De enthousiaste medewerker front office Weronika Kwasiborska aan het woord.

Weronika zal zich samen met haar naaste collega Anna gaan bezighouden met de werving, selectie en plaatsing van onze Poolse collega’s. Wij heten ook haar van harte welkom! Hieronder stelt Weronika zich voor:

"Hallo iedereen! Mijn naam is Weronika Kwasiborska en ik kom uit Polen. Ik heb zeven jaar volleybal gespeeld en heb ook leren paardrijden, één van mijn grote hobby's. Ik ben nu twee maanden in Nederland en woon in Zeist.

Na mijn middelbare school ben ik met mijn vriend naar Noorwegen gegaan en daar ben ik bijna twee jaar geweest. Ik werkte daar in een groot restaurant. Na deze tijd kwam ik hier naar Nederland en ik vind het heel leuk om hier te zijn.

Ik ben geïnteresseerd in tatoeages, ik leer het heel goed en heb al een paar tatoeages op mezelf en mijn vrienden gedaan. Ik hou van muziek luisteren én van zingen (maar ik denk niet dat ik het heel goed kan, haha). Ik hou ook van koken, vooral de Italiaanse en Chinese keuken. Ik denk dat ik een van de beste Napolitaanse pizza's kan maken!

Een van de belangrijkste dingen op het werk vind ik, dat er een goede sfeer is en dat er leuke mensen werken. En dat is nou precies wat ik erg leuk vind aan het SRS team.

Ik hoop dat we goed gaan samenwerken!"

Deel dit bericht

Naar het nieuwsoverzicht