Bert den Braven, uitvoerder bij BM Bouw

Personeel inhuren bij SRS: goedkoper, administratie op orde en steeds dezelfde medewerkers

Het motto van BM Bouw te Hardinxveld-Giessendam is ‘goed voor elkaar’. Een slogan waar SRS zich prima in kan vinden. Het afgeleverde werk moet goed zijn, maar je moet ook goed voor élkaar zijn.

“Bij BM bouw is aandacht voor al het personeel.”, vertelt uitvoerder Bert den Braven. Als de medewerkers tijdens de Kerst worden getrakteerd op Chinees, worden álle medewerkers getrakteerd op Chinees. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen eigen personeel of medewerkers van SRS. We praten altijd over ‘ons’ en over ‘wij’. En BM Bouw werkt al jaren samen met SRS.", aldus de ervaren uitvoerder.

“Al vanaf de start van SRS huren we personeel bij hen in. Het is goedkoper dan werken met alleen eigen vast personeel. Daarbij komt dat SRS de administratie goed op orde heeft en dat we over het algemeen de beschikking krijgen over steeds dezelfde medewerkers. Er is een vaste kern die al jaren meeloopt op onze bouw. Dat werkt voor iedereen prettig. Aan het eind van een project nemen we dan tijdelijk afscheid van elkaar, om elkaar korte tijd later weer te kunnen begroeten op de volgende bouwplaats.“

Ook op het gebied van ZZP timmerlieden is SRS hofleverancier bij BM Bouw. Een mooie combinatie.