Cock Hoevenaar, uitvoerder Zwaluwe Bouw

Een goede opruimer is goud waard!

Al 26 jaar is Cock Hoevenaar werkzaam bij de firma Zwaluwe Bouw, gevestigd te Zevenbergschen Hoek en Zwijndrecht, een middelgroot bouwbedrijf met ca. 110 vaste medewerkers. Uitvoerder Cock vindt het heerlijk om de spreekwoordelijke ‘spin in het web’ te zijn op de bouwplaats. Op dit moment is deze enthousiaste uitvoerder bezig met de restauratie, renovatie en nieuwbouw ter ontwikkeling van een nieuwe bioscoop in Dordrecht, Cinema The Movies Dordrecht.

Een uitdagend renovatieproject waar de planning en het juiste contact met de omgeving zeer hoog aangeschreven staan. “Bouwen in de binnenstad vereist extra zorg, een uitdaging waar wij als Zwaluwe Bouw zeker niet voor terug deinzen. Juist op projecten als deze is een goede opruimer goud waard”, aldus de goedlachse Hoevenaar. Cock Hoevenaar: “Al enkele jaren is SRS dé leverancier in vakbekwame opruimers voor ons. SRS begrijpt dat de functie opruimer of bouwhulp een vak apart is, welke niet voor iedereen is weggelegd. Enthousiasme en werklust zijn niet de enige voorwaarden die Zwaluwe Bouw stelt. De juiste vakkennis en ervaring van de medewerkers is zeker een hoge vereiste.”

Mede om deze redenen wordt er binnen de muren van SRS een streng, maar fair werving en selectiebeleid gehanteerd. SRS is er trots op dat wij, als leverancier van gekwalificeerd en betrouwbaar personeel, een goede en gerenommeerde bouwpartner zijn.