Eric van den Berg, hoofd voorraad en logistiek MDB

MDB en SRS, drie letters, één gedachte

Eric van den Berg van MDB (de materieeldienst van TBI Holdings BV) is vol lof over de werkwijze van SRS. Het ‘Hoofd Voorraad Logistiek’ loopt al meer dan twintig jaar mee in het bedrijf dat een grote diversiteit aan bouwmaterieel levert.

Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander hoe belangrijk het is dat er secuur en veilig gewerkt wordt. “En juist daarom zijn we zo tevreden over de diensten van SRS”, vertelt hij. “Veel van onze werkzaamheden worden uitgevoerd door wat lager opgeleid personeel. Toch worden er tegelijkertijd juist hele hoge eisen gesteld aan deze mensen. Veiligheid staat bij ons namelijk op nummer één. We leveren al het materieel - Vlot, Veilig en Vernieuwend - voor de inrichting van complete bouwplaatsen, van boormachines tot bouwkranen. Dit vraagt om de inzet van betrouwbaar personeel, en SRS levert dit. Ook als we op hele korte termijn extra mankracht nodig hebben is dat geen probleem. Als ik vandaag bel, staat er morgen tijdelijk personeel op de stoep."

Eric vervolgt: "SRS houdt hierbij rekening met onze wensen. Door het specialistische werk willen we bijvoorbeeld alleen Nederlands sprekende mensen. Het contact tussen ons vaste en tijdelijke personeel is hierdoor uitstekend. We gaan op een respectvolle manier met onze mensen om en SRS snapt dat. Sterker nog; ze delen dezelfde visie, daarom is de chemie tussen onze beide bedrijven ijzersterk."