Bernard Mol, SRS medewerker

SRS medewerker Bernard Mol aan het woord

Hij is al jarenlang een betrouwbare medewerker van SRS. “Begin 2013 werd SRS gevraagd naar een goede medewerker uit hun bestand om als voorman-groenmedewerker aan de slag te gaan. Zo kwam hij bij Fop Gouman terecht. En Fop weet inmiddels wat hij aan me heeft als medewerker en ik heb op mijn beurt SRS leren kennen als een goede werkgever.”, trapt Bernard Mol het verhaal af.

Met een groene opleiding als achtergrond, zijn VCA VOL in bezit en een schat aan ervaring paste de geboren Vlaardinger uitstekend op het opgegeven functieprofiel. Daarnaast is Bernard een resultaatgerichte en sociaal bewogen persoonlijkheid wat het plaatje voor de opdrachtgever compleet maakte.

Gestart als groenmedewerker maakte de 40-jarige, sympathieke Bernard tevens een groei in functie door, hij vervolgt: “Afgelopen jaren heb ik in de drukste pieken tijdens de zomerperiode een groep van zo’n 25 medewerkers in verschillende teams aan gestuurd. Bij de opdrachtgever zagen ze een meer coördinerende rol voor mij weg gelegd. En ook dat bevalt me prima! Het project is een succes te noemen en zoals het er nu naar uit ziet, krijgt het ook weer een vervolg.”