Ton van Zwienen, SRS medewerker

SRS medewerker Ton van Zwienen aan het woord

Sinds 2014 is Ton van Zwienen aan het werk voor SRS. De 60-jarige Ton straalt senioriteit uit en geniet van het opdoen van steeds nieuwe ervaringen binnen de bouwsector. Van oudsher werkte hij altijd als productiemedewerker bij een kappenspecialist, totdat hij twee jaar geleden zonder werk kwam te zitten. Na het sturen van zijn CV is hij door SRS uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In het persoonlijk onderhoud zijn zijn werkervaring, de mogelijkheden voor een nieuwe uitdaging en natuurlijk zijn motivatie voor een volgende stap in zijn loopbaan besproken. Aan de hand van zijn interesses en zijn uitstekende fysieke gesteldheid is hem een baan als bouwvakhulp aangeboden.

Ton: "Erg spannend zo’n omschakeling op latere leeftijd, maar ik had niets en ik wilde heel graag weer aan de slag! Dus ben de uitdaging meteen aangegaan." Spijt heeft hij er, tot op de dag van vandaag, zeker niet van.

“Iedere dag gaat om zes uur de wekker en stap ik met veel zin uit bed. Ik ben van dit werk gaan houden. En ik ben erg blij dat SRS destijds niet mijn leeftijd als uitgangspunt heeft genomen, maar juist mijn loyaliteit bij vorige werkgevers en mijn goede werkhouding”, aldus Ton.