Medewerker Groenonderhoud

Wat wij vragen

De functie

Je bent én voelt je verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden in met name de openbare ruimte en bedrijfstuinen: onderhoud van beplantingsvakken, aangrenzende gazonvakken en van ander gemeentelijk groen, landschapselementen en sport- & recreatieterreinen. Zodanig dat voldaan wordt aan de opdracht in termen van kwaliteit, tijd en budget en tevredenheid bij opdrachtgevers. Met je collega’s werk je nauw samen om tot een goed resultaat te komen.

Je profiel

Je kunt prima zelfstandig werk uitvoeren maar ook in teamverband. Je denkt mee in de uitvoering en je gaat er voor om samen met je collega’s een mooi project af te leveren. Ervaring in het onderhouden van objecten binnen voornamelijk de openbare ruimte is een pré. Bij voorkeur in bezit van rijbewijs BE en VCA.

Wat wij bieden

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is uitgegroeid tot een groenspecialist die alle facetten van het vak beheerst. Binnen de groenvoorziening richten de vakbekwame medewerkers zich op professionele wijze op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van projecten voor bedrijven, golfbanen en overheden. We zijn op zoek naar medewerkers onderhoud door heel Nederland.

Wat bieden wij

Salaris conform CAO voor het hoveniersbedrijf. Je hebt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld je VCA te behalen. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband. En indien nodig krijg je een bedrijfsauto om in te rijden.

  • Bedrijf Groenvoorzieningsbedrijf
  • Locatie Heel Nederland
  • Contractvorm Vast
  • Werkgebied Groenvoorziening
Deel deze vacature
Bekijk andere vacatures in deze sector