Meewerkend Voorman Aanleg

Wat wij vragen

De functie

Je bent verantwoordelijk voor de aanleg en renovatie van voornamelijk grootschalige en spraakmakende groenprojecten. Je co├Ârdineert en geeft mede uitvoering aan deze projecten, soms meerdere projecten en projectteams tegelijkertijd. Het treffen van voorbereidingen voor uit te voeren opdrachten, het organiseren van de werkuitvoering en het bewaken van de voortgang behoren eveneens tot je taken. Je rapporteert rechtstreeks aan de uitvoerder.

Je profiel

Je hebt een afgeronde groene of civiele opleiding op MBO-niveau met een aantal jaren relevante werkervaring. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Bij voorkeur rijbewijs BE en VCA, maar er is ook de mogelijkheid deze later te halen.

Wat wij bieden

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een veelzijdig bedrijf dat zich bezig houdt met activiteiten op het gebied van beheer van de openbare ruimte. Zij is specialist in aanleg, onderhoud en renovatie van groenvoorziening, sportvelden en bestratingen. We zijn op zoek naar meewerkend voormannen door heel Nederland.

Wat bieden wij

Salaris conform CAO voor het hoveniersbedrijf. Je hebt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld je VCA te behalen. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband. En indien nodig krijg je een bedrijfsauto om in te rijden.

  • Bedrijf Groen- / hoveniersbedrijf
  • Locatie Heel Nederland
  • Werkgebied Groenvoorziening
  • Educatie MBO
Deel deze vacature
Bekijk andere vacatures in deze sector