Uitvoerder Goenvoorziening

Wat wij vragen

De functie

Je geeft direct leiding aan verscheidene voormannen en indirect aan ca 40 groenmedewerkers in het grootschalig groen. Zelfstandig coördineer je de werkzaamheden op efficiënte wijze volgens bestekken en werkomschrijvingen. Je stuurt onderaannemers aan, je woont bouwvergaderingen bij en je verzorgt de functioneringsgesprekken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de besteksadministratie en de bewaking van het KAM-beleid. Je onderhoudt je relaties en levert een bijdrage aan het binnenhalen van meerwerk. Je rapporteert aan de bedrijfsleider.

Je profiel

Je hebt een afgeronde groene vakopleiding op MBO-niveau en aansluitende werkervaring. Je beschikt over uitstekende coachende en organisatorische capaciteiten en goede contactuele eigenschappen. Kennis van RAW-systematiek is een pré. Je bent in het bezit van een rijbewijs BE.

Wat wij bieden

Het bedrijf

Onze opdrachtgever ontwerpt en verzorgt aanleg en onderhoud van tuinen, parken en plantsoenen. Haar medewerkers werken voor gemeenten, instellingen, bedrijven en particulieren. Onze opdrachtgever is gecertificeerd volgens de ISO-, VCA**- en Groenkeur norm. We zijn op zoek naar uitvoerders groenvoorziening door heel Nederland.

Wat bieden wij

Een brede functie waarin je snel kunt schakelen en waar flexibiliteit van je gevraagd wordt. Salaris conform CAO voor het hoveniersbedrijf. Je hebt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld je VCA te behalen. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband. En indien nodig krijg je een bedrijfsauto om in te rijden.

  • Bedrijf Groot Groenbedrijven
  • Locatie Heel Nederland
  • Contractvorm Vast
  • Educatie MBO + niveau
Deel deze vacature
Bekijk andere vacatures in deze sector