Meewerkend Voorman Onderhoud

Wat wij vragen

De functie

Je geeft sturing aan één of meerdere teams medewerkers in het onderhouden van gevarieerde groenprojecten. Je werkt deels zelf mee en daarnaast heb je regelmatig contact met opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor de planning, organisatie en uitvoering op de werken op locatie.

Je profiel

Je bent een vakbekwame medewerker met een afgeronde groene opleiding en enkele jaren ervaring. Je bewaart het overzicht en je communiceert op de juiste wijze met je klant en de interne organisatie. Je beschikt over een flexibele, klantgerichte én bedrijfsmatige instelling. Je bent in het bezit van een rijbewijs, bij voorkeur BE.

Wat wij bieden

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevend en innovatief hoveniersbedrijf. Zij werkt aan de uitvoering van zowel klein- als grootschalige groenprojecten. Vanuit een sterk regionale positie richt zij zich op een breed scala aan activiteiten waaronder beheer & onderhoud, terreininrichting, daktuinen & vegetatiedaken en boomverzorging. Karakteristiek voor deze organisatie zijn de grote betrokkenheid bij de klantenkring en de goede zorg voor het eigen personeel. Gecertificeerd volgens de ISO-, OHSAS, VCA** en Groenkeurnorm. We zijn op zoek naar meewerkend voormannen door heel Nederland.

Wat bieden wij

Een leuke job in de buitenlucht waarbij je jezelf kunt ontwikkelen. Je hebt de mogelijkheid om je VCA te halen. Leuke collega’s en een prima werksfeer! Je hebt uitzicht op een vast dienstverband. Marktconform loon, salaris conform CAO voor het hoveniersbedrijf. Beschik je niet over eigen vervoer en is het OV geen optie? Geen probleem, je krijgt dan van ons een bedrijfsauto mee om in te rijden.

  • Bedrijf Groot Groenbedrijf / Groenvoorzieningsbedrijf
  • Locatie Heel Nederland
  • Educatie MBO
Deel deze vacature
Bekijk andere vacatures in deze sector