Magazijnmedewerker

Wat wij vragen

De functie

Als medewerker magazijn verzamel je de producten (hout). Je kort houten delen af en verdeelt het hout naar de juiste plek. Daarnaast zorg je voor het gereed maken van de bestellingen. Je pickt materialen voor orders vanuit het magazijn. Je handelt het afhalen van orders door particulieren af in de winkel én administratief het magazijn.

Je profiel

Je kunt prima zelfstandig werken, bent in staat om de orders die binnenkomen te organiseren. Je hebt ervaring met voorraadbeheer.

Wat wij bieden

Het bedrijf

Voor een van onze opdrachtgevers, een groeiend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van tuinhout, tuinproducten en speeltoestellen, zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Je komt te werken in een professionele maar informele omgeving. Het bedrijf investeert in zijn werknemers en geeft ruimte voor eigen inbreng.

Wat bieden wij

Mogelijkheden worden geboden om door te groeien en te leren. Groeiend bedrijf waar initiatief gewaardeerd wordt. Het werken in een klein en enthousiast team. Als het van beide kanten bevalt kun je op termijn in dienst treden bij onze opdrachtgever.

  • Bedrijf Logistiek
  • Locatie Zuid Holland
  • Contractvorm Vast
Deel deze vacature
Bekijk andere vacatures in deze sector