Medewerker Fabriek & Logistiek

Wat wij vragen

De functie

In deze brede functie van logistiek medewerker ben je de spil tussen kantoor en fabriek (50% kantoortaken en zo'n 50% taken in de fabriek). Je houdt de tussentijdse controles op de planning in samenspraak met de werkvoorbereider. Je draagt zorg voor voorraadbeheer/inventariseren, het plaatsen van bestellingen, het contact met leveranciers en je organiseert het transport. Daarnaast verwerk je de administratie van inkomende/uitgaande goederen, laad en los je vrachtwagens (heftruck) en zet je producten/elementen gereed voor uitgifte.

Je profiel

Je hebt MBO werk- en denk niveau, goede communicatieve vaardigheden en bij voorkeur affiniteit met metaal. Je bent een regelneef en organisator pur sang en handelt nauwgezet en punctueel. Bij voorkeur ben je handig met computers (het gebruikte ERP pakket zal je in korte tijd eigen maken). Maar ook ben je ‘niet bang om je handen een keer vies te maken’!

Wat wij bieden

Het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een fabriek voor bewapening van beton voor prefab betonelementen, en monteert zelf de elementen op de bouwlocatie. Wij bieden je een functie met een grote mate van diversiteit. Kans op een vast contract. Een team vol met super enthousiaste collega’s die jou graag helpen. Mogelijkheid om een heftruckcertificaat intern te behalen.

  • Bedrijf Betonbewapening
  • Locatie Bergambacht
  • Contractvorm Vast
  • Educatie MBO niveau
Deel deze vacature
Bekijk andere vacatures in deze sector