Productiemedewerker Vlees

Wat wij vragen

De functie

Als productiemedewerker ben je bereid om hard te werken en heb je geen problemen met het werken in koude ruimtes. Samen in een team werk je zo efficiƫnt mogelijk om de producten en bestellingen te verwerken en in te pakken. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor een gedeelte binnen het productie- en inpakproces.

Je profiel

Je hebt ervaring als productiemedewerker, bij voorkeur in de vleesindustrie. Het werken in ploegen is je niet vreemd. Je hebt ervaring met het werken in een koude omgeving of vindt het niet erg om in koude ruimtes te werken.

Wat wij bieden

Het bedrijf

Voor vooraanstaande productiebedrijven binnen de vleesindustrie, door het hele land, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Wij bieden je een uitdagende functie binnen een vleesveredelingsbedrijf, een passend salaris conform cao vleesindustrie. Goede secundaire voorwaarden, waaronder een toeslag voor overwerken en extra uren en een reiskostenvergoeding. Daarnaast volop mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen binnen de organisatie en uitzicht op een vast dienstverband.

  • Bedrijf Vleesverwerkend bedrijf
  • Locatie Regio Utrecht
  • Contractvorm Vast
Deel deze vacature
Bekijk andere vacatures in deze sector