Lijn Operator Vlees

Wat wij vragen

De functie

Je houdt je bezig met het continue verbeteren van één of meerdere productielijnen op het gebied van kwaliteit en kwantiteit om uiteindelijk een zo hoog mogelijk rendement van uitgaande producten te realiseren. Je fungeert als spil tussen de Productieleiding en de Technische Dienst (Hoofd TD). Je ziet toe op het onderhoudsplan, het juist afstellen van machines en het tijdig signaleren van problemen en het aandragen van permanente verbeteringen.

Je profiel

MBO niveau door opleiding of werkervaring verkregen. Goed technisch (mechanisch) inzicht. Ervaring binnen de vleessector of voedingsindustrie is een pre. Je wilt je verdiepen in het vaktechnische werk van de productielijn. Passende eigenschappen: communicatief sterk, betrokken, perfectionist, groot signaleringsvermogen, oplossingsgericht.

Wat wij bieden

Het bedrijf

Voor een vooraanstaand productiebedrijf binnen de vleesindustrie, gevestigd in Lekkerkerk, zijn wij op zoek naar een lijn operator. Wij bieden je een salaris conform cao vleessector en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Je werkt binnen een omgeving waar veiligheid voorop staat. Cao gerelateerd salaris. Het doel is dat je bij gebleken geschiktheid in dienst treedt bij de opdrachtgever.

  • Bedrijf Vleesveredelingsbedrijf
  • Locatie Lekkerkerk
  • Contractvorm Vast
  • Educatie MBO niveau
Deel deze vacature
Bekijk andere vacatures in deze sector