Voorman Productie Vlees

Wat wij vragen

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het productie klaar maken van de lijn door het klaarzetten van materiaal. Je geeft instructies aan de productiemedewerkers en voert hier controles op uit. Je stuurt circa 35 a 50 productiemedewerkers aan en handhaaft de voortgangsbewaking ter realisatie van de eindproducten. Het bewaken van de bezetting van personeel, in overleg met de planningsafdeling, behoort ook tot je taken.

Je profiel

Je hebt MBO werk- en denkniveau, bent stressbestendig en hebt een ‘helicopterview’. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed. Als je nog Duits, Pools of Hongaars spreekt is dat een pre. Resultaatgericht denken, samenwerken met anderen en natuurlijk leiderschap zijn je kerncompetenties. Ervaring binnen de vleessector of food indstrie is een pre.

Wat wij bieden

Het bedrijf

Voor een vooraanstaand productiebedrijf binnen de vleesindustrie, gevestigd in Lekkerkerk, zijn wij op zoek naar een voorman productie vlees. Wij bieden een functie waarin je je zelf kunt blijven door ontwikkelen binnen een stabiel bedrijf met een goede naam in de markt. Je werkt binnen een omgeving waar veiligheid voorop staat. Cao gerelateerd salaris. Het doel is dat je bij gebleken geschiktheid in dienst treedt bij de opdrachtgever.

  • Bedrijf Vleesverwerkend bedrijf
  • Locatie Lekkerkerk
  • Contractvorm Vast
  • Educatie MBO niveau
Deel deze vacature
Bekijk andere vacatures in deze sector